Zoekfilter

Zoek in alle merken

Subcategories

Geen keuze beschikbaar

Certificaten

Gebruik

Speciaal voor:

Zout

Het lichaam heeft zout nodig om koolhydraten op de juiste wijze te verteren. Door de aanwezigheid van natuurlijk zout zijn het speeksel en de maagsappen in staat om de vezelige koolhydraten af te breken.

In tegenstelling hiermee, heeft commercieel geproduceerd tafelzout het tegenovergestelde effect. Om zout bestand te maken tegen het opnemen...
Het lichaam heeft zout nodig om koolhydraten op de juiste wijze te verteren. Door de aanwezigheid van natuurlijk zout zijn het speeksel en de maagsappen in staat om de vezelige koolhydraten af te breken.

In tegenstelling hiermee, heeft commercieel geproduceerd tafelzout het tegenovergestelde effect. Om zout bestand te maken tegen het opnemen van vocht en daardoor meer geschikt te maken voor de consument, voegen zoutfabrikanten chemicaliën zoals droogmiddelen, evenals verschillende bleekmiddelen, toe aan de uiteindelijke zoutformule.

Na deze bewerking te hebben ondergaan, kan het zout niet langer gemengd of gecombineerd worden met de lichaamsvloeistoffen.

In natuurlijk verkregen zout (niet geraffineerd) zitten allerlei mineralen en sporenelementen. Deze mineralen zitten er in kleine hoeveelheden in maar daar staat tegenover dat je er een klein gehalte van nodig hebt.

Zout komt van nature voor samen met andere mineralen. Als je mineraalloos tafelzout eet zal dat vanzelf in het lichaam zich gaan binden met mineralen; daardoor heb je andere mineralen meer nodig als je geraffineerd tafelzout eet.

Het zout van Puur&Fit is gegarandeerde pure kwaliteit zonder kunstmatige toevoegingen.
Meer


Toont 1 - 12 van de 51 items
Toont 1 - 12 van de 51 items