Zoekfilter

Zoek in alle merken

Certificaten

Gebruik

Subcategories

Zoetstoffen

Natuurlijke zoetstoffen worden steeds populairder. Door de jaren heen ervaart iedereen steeds meer de slechte invloeden van chemische zoetmakers zoals suiker en aspartaam. Terwijl zoete smaken toch echt volop in de natuur aanwezig zijn.

In de basis is suiker ook een natuurlijke zoetstof. Het komt immers van de suikerbiet. Nu klopt het ook dat d...
Natuurlijke zoetstoffen worden steeds populairder. Door de jaren heen ervaart iedereen steeds meer de slechte invloeden van chemische zoetmakers zoals suiker en aspartaam. Terwijl zoete smaken toch echt volop in de natuur aanwezig zijn.

In de basis is suiker ook een natuurlijke zoetstof. Het komt immers van de suikerbiet. Nu klopt het ook dat de suikerbiet van origine nog goede voedingstoffen bevat. Het is echter vooral de bewerking die suiker de slechte eigenschappen meegeeft.

Zoetstoffen kopen bij Puur&Fit

Onze zoetstoffen zijn zo puur als mogelijk en waar mogelijk ook nog biologisch gecertificeerd. De producten zijn geselecteerd op puurheid en kwaliteit.

Je kunt de natuurlijke zoetmiddelen goed gebruiken als vervanger van suiker. Zo hebben wij bijvoorbeeld Stevia suiker in ons assortiment. Veruit de beste en meest handige vervanger van suiker.

Daarnaast bieden wij ook stevia zoetjes die je uitstekend kunt gebruiken in plaats van gewone zoetjes in koffie of thee.

Siroop als zoetstof

Ook siropen en honingen binnen ons assortiment zijn 100% puur en waar mogelijk biologisch. Er is gene suiker aan toegevoegd zoals vaak het geval is als je deze producten koopt in de supermarkt.

In ons assortiment natuurlijke zoetmiddelen treft je bijvoorbeeld Ahornsiroop C graad. Dit product is afkomstig uit Canada en heeft een zeer bijzondere, karakteristieke smaak. Je kunt de siroop gebruiken als stroop op pannenkoeken of als suikervervanger in toetjes en andere bakgerechten.

Meer


Subcategorieën

 • Stevia
  Stevia is een kruid dat in Zuid-Amerika al meer dan 1000 jaar wordt gebruikt als zoetstof. Pas sinds kort geleden is het ook verkrijgbaar in Europa. Onder de zoetstoffen op aarde is Stevia de enige zonder calorieën, koolhydraten en met een glycemische index van 0.

  Het is de beste vervanger van suiker en andere kunstmatige zoetstoffen. Stevia is echter wel een stuk zoeter dan suiker. Van nature 15 tot 20 keer, maar uittreksels zoals Stevioside en Rebaudioside kunnen tot wel 400 keer zoeter zijn.

  Pure Stevia producten

  Er zijn inmiddels talloze stevia producten op de markt. Helaas is niet ieder product even puur. Sommige bevatten slechts een fractie stevia en bestaan voornamelijk uit kunstmatige toevoegingen.

  Binnen ons assortiment hebben wij alleen echt pure stevia producten opgenomen. De enige toevoegingen zijn 100% natuurlijk en zijn puur bedoeld om het gebruik gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld om de zoete smaak iets te verminderen, waardoor je het kun gebruiken alsof het suiker is.

 • Siroop
  Siroop kun je uitstekend gebruiken om gerechten op een natuurlijke manier een extra zoete smaak te geven. Siroop kun je zien als een dunne vorm van stroop.

  Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten siroop. Je kunt genieten van de bijzondere karamel smaak van Ahornsiroop, maar ook suikervervanger agavesiroop is erg populair.
 • Stroop
  Stroop is één van de lekkerste zoetstoffen die je kunt gebruiken om je gerecht extra smaak te geven. Veel gangbare stropen, die je bijvoorbeeld in de supermarkt koopt, zijn bewerkt en bevatten veel kunstmatige toevoegingen. De stroop binnen ons assortiment is 100% puur en biologisch. Ontdek hoe lekker de echte, natuurlijke smaak van stroop kan zijn!

  Je kunt de verschillende producten gebruiken op een pannenkoek, maar ze zijn ook erg lekker op bijvoorbeeld brood.
Toont 1 - 12 van de 199 items
Toont 1 - 12 van de 199 items