• Cacao boter

Cacao boter, bio (500g - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 12,95
Inclusief BTW
Op voorraad

Rauwe Cacao boter uit Peru wordt gemaakt van cacao bonen.

  • geen suikers, melk of andere toevoegingen
  • puur en 100% biologisch
  • bereid van hoogste kwaliteit cacao boon: de criollo boon
  • lekker en voedzaam!
  • smelt heerlijk weg op de tong

Volumekorting

Aantal Korting Je bespaart
2 5% Tot € 1,30
3 10% Tot € 3,89
4 15% Tot € 7,77
Aantal

Rauwe Cacao boter wordt gemaakt van rauwe cacao bonen die komen van de cacaoboom in Peru. Omdat de hoge kwaliteit Criollo bonen op lage temperatuur worden gereinigd blijven voedingsstoffen behouden. Daarna wordt de boter geproduceerd uit de bonen. Er worden geen suiker of andere voedingstoffen toegevoegd. De boter is 100% biologisch. De boter heeft een subtiele chocoladegeur.

Cacao werd voor het eerst in de 16e eeuw verscheept naar ons gebied. Spanjaarden ontdekten de bonen als drank. ‘Een goddelijke drank die de weerstand opbouwt en vecht tegen vermoeidheid’.

Cacao Boter gebruiksaanwijzing

Cacao boter heeft een heerlijke chocolade smaak. Zelfs als de boter nog in de verpakking zit ruik je het al! De boter kan worden gebruikt om chocolade te maken. Cacao boter gebruik je bijvoorbeeld ook in een smoothie, toetje of sap. Ook een uitstekend alternatief voor boter of margerine.

Aanbevolen is een hoeveelheid van 1 tot 6 theelepels per dag.

Cacao boter wordt ook gebruikt in verzorgingsproducten. Cacaoboter smelt bij lichaamstemperatuur, waardoor het goed door de huid wordt opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. Cacaoboter zit vol antioxidanten en goede vetten die je huid hydrateren en beschermen. Je kan de boter bijvoorbeeld ook op de huid smeren en als massage olie gebruiken.

Cacao boter ingrediënten en voedingswaarde

Ingrediënten: Biologische Cacaoboter

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 3689 Kj / 897 Kcal
Eiwitten <0,1 g
Koolhydraten <0,1 g
   - waarvan suikers <0,1 g
Vetten 99,7 g
   - waarvan verzadigde vetten 62,7 g
Vezels <0,1 g
Zout (Natrium) < 5mg

Voeg review toe

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd*

J-La
23-10-2021

Het cacaoboter blok ruikt, voelt en smaakt verrukkelijk. Zo'n blok is wel wat onhandig in gebruik, maar het grote voordeel van dit blok is dat het biologisch is en rauw!

Pnina
20-04-2021

Het blok ruikt fantastisch naar chocolade. De cacaoboter is echt heerlijk voor een droge huid. Het blok is wel wat erg sterk gekristalliseerd, dus om het prettig aan te brengen op je huid, wel even smelten en in een vorm gieten. Ik gebruik er lege zwarte potjes van de bekende leverancier van 'naakte' verzorgingsproducten voor, dan heb ik gelijk een goed potje om het blokje in op te bergen. Na stollen heb je een heerlijk geurend blok dat gemakkelijk smelt op de huid en na het douchen heerlijk is op de huid van zowel gezicht als de rest van het lichaam. Door de heerlijke geur kan de cacaoboter wat mij betreft goed wedijveren met de veel duurdere naakte massagebars van datzelfde merk, maar dan voor een fractie van de prijs. De geur van cacao blijft ook niet zo lang hangen dat je omgeving het opmerkt, dus ik kan mijn gewone eigen parfum naar keuze gebruiken. Door de vorm waarin deze cacaoboter wordt verkocht, is de verpakking minimaal en plasticvrij. Alleen jammer van het metalen opgedampte laagje op de wikkel, dat hoeft van mij niet. Maar papier zou anders natuurlijk wat vettig worden, al kan dat met vetvrij papier worden ondervangen. Wat mij betreft wordt dit blok voortaan 'naakt' verkocht, ik breng wel een doekje mee. <br /> Verder is het ook gewoon heerlijk om je tanden in te zetten, vooral na het omsmelten komt de heerlijke chocoladestructuur goed naar boven. Waarom heeft chocolade eigenlijk zoveel suiker nodig? Cacaoboter smaakt al zalig!

Schrijf je review !

Vul aan met:

  • 250 g
  • Puur&Fit
Bijenproducten
Bijenpollen, bio (250g - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 12,50
  • 250 g
  • Puur&Fit
Bessen
Goji bessen BIO, Tibetaanse (250g - Puur&Fit)

favorite

Je moet ingelogd zijn
€ 6,95

Vergelijkbare producten

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.