Zoekfilter

Zoek in alle merken

Certificaten

Gebruik

Subcategories

Geen keuze beschikbaar

Tamari

Tamari is een Japanse sojasaus. Het wordt geproduceerd met nauwelijks tot geen tarwe. Tamari is een bijproduct van het maken van miso. Dit is het vocht dat vrijkomt tijdens het fermenteren van sojabonen.

Het gebruik van tarwe in sojasaus maakt het zoeter en milder. Doordat er in Tamari geen tarwe zit smaakt het daardoor ook minder zoet, hartiger...
Tamari is een Japanse sojasaus. Het wordt geproduceerd met nauwelijks tot geen tarwe. Tamari is een bijproduct van het maken van miso. Dit is het vocht dat vrijkomt tijdens het fermenteren van sojabonen.

Het gebruik van tarwe in sojasaus maakt het zoeter en milder. Doordat er in Tamari geen tarwe zit smaakt het daardoor ook minder zoet, hartiger en complexer, maar niet minder zout.

Tamari gebruiken

Je gebruikt Tamari zoals je Japanse sojasaus of Indonesische ketjap asin gebruikt. Als smaakmaker, dipsaus, in de marinade of in roerbakgerechten.
Meer


Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items