Zoekfilter

Zoek in alle merken

Certificaten

Gebruik

Subcategories

Soepen

Soepen zijn een ideale toevoeging aan een gezonde maaltijd. Tijdens de lunch kan een soep zelfs de gehele maaltijd voorstellen.

Bij de selectie van de soepen binnen ons assortiment kiezen wij altijd voor de meest pure en waar mogelijk biologische variant. Je treft in onze soepen geen kunstmatige toevoegingen aan.


Subcategorieën

 • Nederlandse soep
  Echt lekkere Nederlandse soep op basis van biologische producten uit Nederland. Geniet van de originele smaak van snert en pure tomatensoep volgens het recept van Johannes van Dam.

  De Nederlandse soepen binnen ons assortiment zijn puur en waar mogelijk biologisch gecertificeerd.
 • Franse soep
  Overheerlijke Franse soep op basis van biologische producten uit de Franse keuken. Geniet bijvoorbeeld van de originele smaak van Franse uiensoep en Tomaten crème soep.

  De Franse soepen binnen ons assortiment zijn puur en waar mogelijk biologisch gecertificeerd.
 • Italiaanse soep
  Een heerlijke kop Italiaanse soep maak je gemakkelijk met één van de soepen uit ons assortiment. Stuk voor stuk op basis van biologische producten uit de Italiaanse keuken. Geniet bijvoorbeeld van de originele smaak van Romeinse broodsoep en minestrone soep.

  De Italiaanse soepen binnen ons assortiment zijn puur en waar mogelijk biologisch gecertificeerd.
 • Oosterse soep
  Heerlijke Oosterse soep maak je gemakkelijk met één van de soepen uit ons assortiment. Stuk voor stuk op basis van biologische producten uit de Oosterse keuken. Van heerlijke Thaise kokossoep tot een Oosterse groentesoep. Bij ons vind je miso soep in een aparte categorie.

  De Oosterse soepen binnen ons assortiment zijn puur en waar mogelijk biologisch gecertificeerd.
 • Miso soep
  Heerlijke ingrediënten voor een echte Japanse Miso soep. Dit is een traditionele bouillon met zeewier als basis. Heerlijk als tussendoortje of bijvoorbeeld bij een Japanse maaltijd.

  Binnen ons assortiment vind je verschillende smaken Miso soep. Zoals gember en champignon.
 • Bouillon
  Op natuurlijke manier getrokken bouillon. Heerlijk als smaakmaker in je soepen of sauzen. Natuurlijk ook erg smakelijk om los te eten, bijvoorbeeld met een broodje erbij.

  Binnen ons assortiment bieden wij een aantal verschillende bouillons die 100% puur en biologisch gecertificeerd zijn.
 • Midden-Oosten soep
  Een selectie van bijzondere soepen die hun herkomst hebben in het Midden-Oosten. Probeer bijvoorbeeld eens opvallende smaak van de traditionele Palestijnse olijfsoep met kikkererwten.

  De Midden-Oosten soep binnen ons assortiment is 100% puur en biologisch gecertificeerd.
 • Overige Soep
Toont 1 - 12 van de 70 items
Toont 1 - 12 van de 70 items