Zoekfilter

Zoek in alle merken

Certificaten

Gebruik

Subcategories

Bakmiddelen

Bakmiddelen van biologische aard voor het maken van heerlijke gerechten. Als je zelf iets maakt is het grote voordeel dat je exact weet wat er in zit. Dit is met verpakte producten uit de winkel natuurlijk altijd nog maar de vraag.

Wij bieden een ruim assortiment aan biologische meel en granen die je kunt gebruiken om brood te bakken, maar o...
Bakmiddelen van biologische aard voor het maken van heerlijke gerechten. Als je zelf iets maakt is het grote voordeel dat je exact weet wat er in zit. Dit is met verpakte producten uit de winkel natuurlijk altijd nog maar de vraag.

Wij bieden een ruim assortiment aan biologische meel en granen die je kunt gebruiken om brood te bakken, maar ook ander heerlijke deeg gerechten. Daarnaast kun je ze verantwoord op smaak brengen met onze natuurlijke zoetstoffen.

Ervaar bijvoorbeeld de heerlijke zoete smaak van Stevia suiker en Agavesiroop.
Meer


Subcategorieën

  • Meel
    Meel wordt verkregen door het vermalen van tarwe of andere graansoorten.

    Het fijnste maalsel, zonder zemelen of kiem, is het bloem. Volkoren meel bevat nog steeds de zemelen en de kiem. Meel is het belangrijkste ingrediënt voor het maken van brood.
  • Granen
    Graan is een verzamelnaam voor de vruchten afkomstig van grassen. Graan wordt geteeld voor de eetbare bestanddelen zoals: meel, zemelen en kiem.

    De granen en grassen zijn onder te verdelen in de glutenbevattende en niet-glutenbevattende granen en grassen.

    Gluten zijn eiwitten die worden aangetroffen in bepaalde granen. Gluten zorgen voor de stevigheid van het graan.

    De glutenbevattende granen zijn o.a.: gerst, haver, rogge, kamut, tarwesoorten (spelt, durumtarwe, gewone tarwe).
    De volgende granen bevatten wel gluten, maar veroorzaken geen coeliakie: mais, rijst, teff
    De granen zonder gluten zijn: gierst, sorghum
Toont 1 - 12 van de 232 items
Toont 1 - 12 van de 232 items